AKTUELLT,  VEDIC ART

VEDIC ART

När jag kom i kontakt med Vedic Art första gången visste jag direkt att detta var någonting jag ville lära mig mer om och dela med mig av till andra! Jag har i många år varit en hängiven yogi och under de senaste åren sysslat mycket med personlig utveckling, mindfulness och meditation. För mig blev upptäckten av denna målerimetod en guldgruva som förändrade mitt liv. Genom att hålla workshops och kurser i Vedic Art hoppas jag kunna hjälpa även andra i deras personliga utveckling, att släppa prestationsprinsessan och att uttrycka sig utan krav. I Vedic Art är det processen som är det viktiga, inte resultatet!

Mindfulness möter Måleri med Vedafilosofi

Vedic Art ® är en metod som utarbetades av den svenske konstnären Curt Källman (1938-2010). Fröet till Vedic Art såddes för många år sedan då Curt började sin inre resa för att hitta ett kravlöst sätt att uttrycka sig på målarduken. Hjärtat i Vedic Art metoden är de sjutton principerna. Namnen på Principerna kommer ursprungligen från en muntlig tradition inom den indiska vedafilosofin.

Under kurserna får du verktyg för att utforska ditt skapande uttryck. Ofta upplever du att du själv utvecklas lika mycket som ditt måleri och att du erfar en djupare känsla av förening mellan dig själv och dina bilder. Det blir ett djupt personlig möte mellan skapare och skapelse. Principerna har ofta blivit beskrivna som en karta eller kompass för vår personliga kreativa resa.

“Principerna har ofta blivit beskrivna som en karta eller kompass för vår personliga kreativa resa.”

Vedic Art-metoden främjar ingen specifik målarstil, utan den hjälper i stället kursdeltagarna att hitta sitt eget personliga uttryck. Ingen lärare bedömer dig eller ställer krav på dig under en Vedic Art-kurs. Du kan utvecklas i din egen takt och hitta ett ditt eget sätt att förhålla dig till skapandet.

“Du kan komma till en kurs utan att ha hållit i en pensel tidigare. Och du erfar att du faktiskt kan uttrycka dig!”

Hjärtligt välkommen till grundkurser i Vedic Art!

VEDIC ART

När jag kom i kontakt med Vedic Art första gången visste jag direkt att detta…

LÄS MER