TJÄNSTER

KONST

Med brinnande längtan till måleriet och min passion för skapandet hoppas jag kunna förmedla lugn och harmoni.

Välkommen in i min värld!

“Jag målar figurativt abstrakt och mina bilder skapas i mitt inre där känsla och rörelse har stor betydelse.”

För mig är konsten ett sätt att uttrycka mina känslor. Jag älskar färg och rörelse, därför har jag hittat min konstform i intuitivt måleri. Motivet kommer ofta efter färgen för mig. Färgen väcker mina känslor och lockar fram de bilder jag går och bär på. Genom att måla hoppas jag förmedla känslor som kan hjälpa dig i din vardag, att hitta ett lugn och att landa i dig själv. För mig går självledarskap, personlig utveckling och kreativitet hand i hand. Därför vill jag dela med mig av min konst. Som pedagog vill jag också gärna förmedla den goda kraft som måleriet kan ha på din hälsa och håller i kurser i Vedic Art där meditation och yoga möter måleriet.

Jag har som en databas full med bilder att välja bland i mitt sinne, och när det rätta tillfället är där, till de rätta bakgrunderna, så ser jag dem på min canvas. Ibland kan det gå månader… Jag umgås med mina tavlor, tittar på dem och låter dem sjunka in i mitt medvetande. Plötsligt är den där, bilden som finns inom mig och som samtidigt träder fram på min bakgrund. Det är då det lossnar. En underbart härlig känsla!


Utnämnelse från Luxembourg Art Prize 2022
Utnämnelse från Luxembourg Art Prize 2021

Nu finns mina konstverk att köpa på Konst.se!


Välkommen in till mitt virtuella galleri!KONSTUTSTÄLLNINGAR

Luxembourg Art PrizePinacothèque, Luxembourg2022Internationell utmärkelse
Södra Vätterbygdens KonstrundaAdgrabber, Jönköping2 – 4 september, 2022Soloutställning, läs artikel här!
Utställning NyanserParkgalleriet, Jönköping5 – 7 augusti, 2022Samlingsutställning tillsammans med: Helena Valfridsson, Edith Löfgren, Emma Lindner, Cecilia Holm. Se video här!
Utställning GränslösGalleri Bellman, Stockholm4 – 9 Juni, 2022Samlingsutställning med 14 konstnärer. Se video här!
4ColoursKvarteret Ödlan, Jönköping4 – 9 mars, 2022Samlingsutställning tillsammans med:
Siiri Julge Avemyr, Silvana Jankovic, Linda Oit, läs artikel här!
Luxembourg Art PrizePinacothèque, Luxembourg2021Internationell utmärkelse
Södra Vätterbygdens KonstrundaFriendly Corner, Jönköping3 – 5 september, 2021Soloutställning, läs artikel här!

KOMMANDE UTSTÄLLNINGAR

SoloutställningGalleri Upsala28 Juli – 4 Augusti 2023Soloutställning

Är du intresserad av att köpa en målning? Ta gärna kontakt via mejl eller telefon.

070-3818132

sofia@sofiascreativespace.com