TJÄNSTER

GRAFISK DESIGN

Jag brinner för skapande och kreativitet!

Jag har alltid haft ett stort intresse för bild och form och hållt på med skapande både på fritiden och i mitt yrkesliv. Sedan jag startade mitt frilansföretag januari 2019 har jag hjälpt många företag med deras visuella identitet genom att skapa logotyper, grafiska profiler, trycksaker, webblayouter och hemsidor.

Att hjälpa andra har alltid varit i fokus för mig, och nu gör jag det genom att stötta andra i sitt visuella, bildliga uttryck så att de sänder ut de signaler som de vill sända ut.

Grafisk profil
Förslag1
Anna P hemsida
36391F86-5CA6-441B-B721-3503DF9A1536_1_201_a
IMG_0119
3DB4A3C9-AA07-4A5C-B4FE-4E8D8E8AF189
1BE40B1D-FFD1-4442-BB55-A379A2B59158
IMG_2549
25098A7B-D52A-4DC7-86BA-8810FFDFC366
Fot och Kropp
MIA Å7_Rityta 1
IMG_3141
Logotyp CareMore rityta_Rityta 1
frida moisto
Moodboard
Logga Mind 2 gulorange_Rityta 1
grafik marknadsföring sunds_Rityta 1
D408EA8D-3A57-4BC1-87C5-D383AC5F3F78
Logga 2 Månsberg_Rityta 1
Blåhed
Logotyp med rityta-100
86A5E72C-9D9A-4B81-A014-D8806E310E51
CHAPTER REBELS LOGGA_Rityta 1
IMG_0281
Moodboard mjölkpaket
Logotyp Chokladkällan 3_Rityta 1
previous arrow
next arrow

Jag älskar att hjälpa andra företagare att skapa igenkänning och hjälper till att hitta en röd tråd i allt visuellt som bild, färg, form och typografi. Logotyp, personlig färgpalett, val av typsnitt och layout för tryck och webb är några av de saker jag kan hjälpa till med.

Mina kunder upplever mig som lyhörd, tillmötesgående, noggrann och pålitlig. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper, projektleder och coachar så att mina kunder får det resultat de vill ha.

Tillsammans hittar vi en röd tråd i allt material, både för webb och tryck. För mig är den personliga kontakten A och O och jag arbetar för att skapa en god relation till mina kunder.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

070-3818132

Mina tjänster

I hela mitt liv har jag älskat att ordna bilder i album, designa inbjudningar, festhäften och teckna illustrationer. Att man kan ha detta som yrke är en dröm för mig! En passion som jag älskar att dela med mig av. Jag tar gärna konsultjobb och älskar att vara spindeln i nätet och projektleda. Att se resultat och lösa problem är mitt signum

.

Slide

"Sofia är inspirerande, lyhörd och otroligt professionell att jobba med!
Hon har med sin stora och varma känsla för skapande hjälpt mig att ta fram en logotype till mitt företag som jag är supernöjd med!!
Behöver du hjälp med att få ditt företag att synas vill jag verkligen rekommendera Sofia."

MIA ÅKESDOTTER

Bara fötter i Jönköping

Slide

"Sofia gjorde loggan till mitt företag Sofia Corneskog Couture. Jag blev så nöjd! Sofia är noggrann och pålitlig, dessutom konstnärligt lagd-vilket jag uppskattade när min logga skulle göras. Dessutom väldigt lyhörd. Tack Sofia!"

SOFIA CORNESKOG

Sofia Corneskog Couture

Slide

"Jag ”snubblade” på Sofia via en kompis som rekommenderade henne. Jag behövde göra en större reklamskylt och hade inte verktygen till detta. Hon gjorde det bättre och snyggare än jag tänkt och sedan utvecklade hon en egen logotype efter samtal med mig och fångade precis det jag ville ha. Kreativt och ödmjukt. Lätt att ha att göra med. Jag rekommenderar henne varmt!"
👩🏻‍🎨👩🏻‍🎨👩🏻‍🎨👩🏻‍🎨👩🏻‍🎨

INGMAR APÉLL

MASSAGEVERKSTAN I JÖNKÖPING

Slide

"Sofia fick jag kontakt med då jag skulle göra broschyrer och visitkort till mitt företag. Sofia är en lyhörd och noggrann person som ser till så att du som kund blir nöjd och att du får din personliga Touch på din produkt. Jag kommer fortsätta att anlita Sofia för andra jobb och rekommenderar henne varmt!"

JESSICA NORBERG

CareMore by Jessica

Slide

"Nu är den klar och vi är megastolta och glada över den, för den blev exakt så fin som vi hade önskat oss. Tack Sofia’s Creative Space för ett fantastiskt snyggt arbete, du fångade det och du förstod precis vad vi ville förmedla. Tack för ett fantastiskt fint grafiskt jobb och tekniskt perfekt för både hemsida och webbshop."

SUSANNE RITTER NILSSON

Casa Souk

Slide

"”Sofia har gjort min nya hemsida annapbrollop.se. Hon har lyssnat på alla mina krav och önskningar och gjort ett strålande jobb. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Sofia! Hon är dessutom en klippa på att fota profilbilder!”

ANNA PERSSON

Anna P Bröllopskoordinator

Slide

"Grymt bra samarbete gällande en uppdatering och nödvändig makeover av min hemsida. Så nöjd, rekommenderar Sofia varmt💫”

NICOLE MASRI

Nicole Masri AB - Psykolog

Slide

"Sofia har hjälpt mig med både min logga och grafiska profil. Jag är så nöjd med båda, de känns helt rätt för mitt företag 🙂"

MALIN MÅNSBERG

Månsberg AB

Slide

"Sofia hjälpte mig med logotype till mitt företag. Hon är mycket professionell och jag är supernöjd med resultatet."

ERIK PETTERSSON

PLECON AB

Slide

"Oerhört duktig i grafisk design, att hon sedan var snabb och väldigt enkel att kommunicera med gjorde det inte sämre! "

ISAC SVENSSON

Pillowtown