• VEDIC ART

  VEDIC ART

  När jag kom i kontakt med Vedic Art första gången visste jag direkt att detta var någonting jag ville lära mig mer om och dela med mig av till andra! Jag har i många år varit en hängiven yogi och…

 • GRAFISK DESIGN,  GRAFISK DESIGN

  KURS I FÄRG & FORM

  I samarbete med Moderskeppet har jag tagit fram en webbkurs om färg och färgpsykologi, och i höst kommer det ytterligare en kurs om färg i Adobe Illustrator. Kurserna är på basnivå och är till för dig som är intresserad av…

 • TJÄNSTER

  KURSER & WORKSHOPS

  Efter 20 års erfarenhet som pedagog älskar jag att dela med mig och vad kan vara bättre än när jag får dela med mig av det jag brinner för allra mest! Att dela med sig av min kunskap till andra…

 • TJÄNSTER

  KONST

  Intuitivt måleri har öppnat upp min värld! Min brinnande längtan till måleriet och min passion för skapandet har plötsligt hittat hem och jag har hittat min egen stil i konsten. Välkommen in i min värld! “Jag målar figurativt abstrakt och…

 • TJÄNSTER

  GRAFISK DESIGN

  Jag brinner för skapande och kreativitet! Jag har alltid haft ett stort intresse för bild och form och hållt på med skapande både på fritiden och i mitt yrkesliv. Sedan jag startade mitt frilansföretag januari 2019 har jag hjälpt många…